THE AUTHENTIC JEWELRY MEDITERRANEAN MEETING              7th EDITION · 14 - 15 / 04 / 2018 · 10:00h - 20:00h

ESPAIJOIA: La Nostra Evolució

ESPAIJOIA neix el 2011 com una fira d'iniciativa privada i exclusivament professional. Des de llavors, i al llarg de 6 edicions, s'han pogut viure molts moments de trobades, experiències, contactes i creixement.

L'empresa organitzadora aporta una llarga experiència en esdeveniments i fires, amb l'assessorament d'un petit grup de professionals del sector.

 ESPAIJOIA mira cap al Mediterrani, les seves belleses, el seu ambient i la seva gent.

L'esdeveniment té com a objectiu atendre una necessitat que tenia el sector de la joieria des de feia anys i que es materialitza en una demanda que ens fan justament un grup de joiers que volen enfortir el mercat de joieria, permetre que els empresaris que creuen en el seu negoci incrementar vendes, donar a conèixer les seves col·leccions i fer nous contactes.

Després de 6 Edicions i 6 anys, el mercat europeu de joieria ha canviat. La vendes del sector en la campanya de l'estiu s'han convertit en objectiu essencial del mercat i el que és important per als nostres expositors, és important per a nosaltres. Per aquesta raó, en l'Edició 7 de ESPAIJOIA passem a mirar la campanya d'estiu del sector joier europeu i movem el nostre esdeveniment en el calendari anual. Amb aquesta novetat, els nostres expositors i els visitants professionals tenen una nova cita imprescindible en el seu calendari: 14 i 15 d'ABRIL de 2018.

Estem sempre en contacte amb el mercat de joieria mediterrani. El seu èxit és el nostre èxit i els seus reptes són els nostres.

Ve l'estiu. Preparem!